Suomen Williams -yhdistys ry Finlands Williams -förening rf

Puh: 044-5364993

willit.hallitus@gmail.com willit.materiaali@gmail.com

Facebookissa suljettu ryhmä nimellä: "Suomen Willit"

WILLEILLÄ TAPAHTUU 2018

Sivulle on kerätty tietoja Suomen Williams yhdistys ry:n ajankohtaisista tapahtumista sekä yhteistyökumppaneiden toimintaa.

Jos tiedät tapahtuman, joka sopisi Williams henkilöille tai heidän läheisilleen ja jota voi mainostaa kotisivuillamme, vinkkaa asiasta yhdistyksen materiaaliboxiin willit.materiaali@gmail.com

SUOMEN WILLIAMS YHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018:

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään 3.3.2018 klo14 Helsingissä. Kokouskutsu lähtetetään helmikuussa kaikille jäsenille.

Tervetuloa kaikki!
​____________________________________________

​SUOMEN WILLIAMS YHDISTYS RY:n ja KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITON JÄRJESTÄMÄ PERHEVIIKONLOPPU 18.-20.5.2018:

Perheviikonloppu järjestetään Koivupuistossa, Ylöjärvellä. Lisätietoja KVTL:n sivuilta linkistä:

lisätietoja ja hakuohjeet

Valitse tapaamiskuvauksen alta löytyvä "avaa hakulomake" ja täytä sekä lähetä.

Ohjeita saa myös sähköpostitse osoitteesta willit.hallitus@gmail.com tai kysäise FB -ryhmästä :)

​___________________________________________

NORIO-KESKUS:

Norio-keskus ei toistaiseksi järjestä Kelan sopeutumisvalmennuskursseja. Lisätietoja aiheesta saa alla olevasta linkistä:

Norio-keskus tulee järjestämään kursseja nuorten perheille, joihin myös Williams nuoriso on tervetulleita. Kannattaa seurailla Norion sivuja. Kurssiajankohdat tarkentuvat sinne:

Norio-keskus järjestää myös vertaistukitapaamisia esim. sisaruksille sekä nuorten omia tapaamisia ja toimintaa. Lisätietoja:

__________________________________________________

KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO:

KVTL järjestää jatkuvastsi ympäri Suomea monenlaista toimintaa perheille sekä nuorisolle ja aikuisille kehitysvammaisille. Tutustukaa KVTL:n nettisivuihin alla olevasta linkistä:

Tukiliitto